Kniv Kagge Kniv

Kagge Kniv

Kniv

Varenr.: 531431
Kagge forlags bok Kniv – Håndverk, tradisjon og den norske folkesjela, er en litterær og illustrert fremstilling av tolleknivens historie og bruksområder – et vakkert og fascinerende innblikk i en urgammel og håndlaget del av Norge.
399,-
-+
0 på lager. Tilbake om 9 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Kniv – Håndverk, tradisjon og den norske folkesjela:
Forlag: Kagge
Forfatter: Thomas Winje Øijord
Utgitt: 2019
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788248924500
Innbinding: Innbundet
Sider: 205 sider
Vekt: 615 gram
Mål: 162 x 232 x 22 mm

Den tradisjonelle norske tollekniven har alltid vært en del av nordmenns identitet, og den nyter stor respekt blant kjennere internasjonalt. Det er ikke bare når du skal åpne en pakke fra posten eller vomme ut en elgokse at kniven er det perfekte verktøy – den kan også beskytte deg mot skrømt og underjordiske og helbrede sår og sykdommer.Øijord forteller deg kanskje ikke hvordan du selv skal sy en tradisjonell slire av rårandslær eller laminere stål i egen smie. Men han forteller på en underholdende måte hvorfor vi gjør det. Ikke minst legger han ut på en reise i kongeriket for å dokumentere ulike mesterhåndverkere og tilvirkningen av det som skal bli en brukskniv av ypperste klasse.Trykk her for å bla i boka.

14