Om oss

 DNTbutikken.no driftes av DNT Oslo og Omegn.

Ved første gangs bruk av DNTbutikken må man registrere seg som bruker - dette er dessverre ikke samme innlogging som på Min Side på www.dnt.no eller ens bruker for hyttebooking. Så med mindre du er sikker på at du har registrert bruker og handlet på www.dntbutikken.no tidligere må du registrere ny bruker for å få handle. Først da vil f.eks. "Glemt passord"-knappen fungere.

DNT Oslo og Omegn er den største medlemsforeningen i Den Norske Turistforening med ca 90.000 medlemmer. DNT Oslo og Omegn driver over 100 hytter i Marka og på fjellet, hvorav 21 er betjente. DNT Oslo og Omegn ble stiftet i 1868 og jobber med å legge forholdene til rette for at flest mulig skal få gode naturopplevelser. Dette gjøres gjennom merking og vedlikehold av rutenettet, hyttedrift, organisering av turer og arbeid for vern av friluftsområder.

Vi gjør oppmerksom på at mange av de lokale medlemsforeningene i DNT har egne Tursentre eller butikker rundt omkring i Norge. Alle foreninger er selvstendige juridiske og økonomiske enheter, så vareutvalg kan variere fra sted til sted, og man kan ikke kjøpe produkter ett sted (for eksempel i nettbutikken) og bytte det i noe annet i en lokal butikk et annet sted. Om man bor i eller reiser innom Oslo er det mulig å velge "Hent i vårt Tursenter, Storgata 3, Oslo" for å hente varene uten fraktkostnad.

Organisasjonen

Her finner du oversikt over organisasjon, styre og råd, vår historie, visjon og verdier.

DNT Oslo og Omegns administrasjon består av rundt 40 ansatte som holder til i Storgata 3 i Oslo.

Spørsmål? Her finner du våre kontaktpunkter.